Комплексні насосні рішення для знакового стадіону в Ріо

Комплексні насосні рішення для знакового стадіону в Ріо

Для реконструкції одного з найзнаковіших футбольних стадіонів у світі було обрано комплексі насосні рішення Grundfos.

Місткість близько 79,000 місць, робить Estádio do Maracanã найбільшим футбольним стадіоном Бразилії, який приймав багато захоплюючих матчів протягом багатьох років, в тому числі кілька міжнародних турнірних фіналів. У 2016 році на ньому пройде церемонія відкриття і закриття найбільшої в світі спортивної події – Олімпійських ігор 2016.

В той час коли весь світ спостерігатиме за перемогами спортсменів, рішення Grundfos в т.ч. для пожежогасіння, очищення стічних вод та системи поливу виконуватимуть свою роль, щоб гарантувати надійну роботу спортивної арени.

Комплексні рішення кращим

Рішення Grundfos стали частиною плану на етапі проектування, коли стадіон було відремонтовано в 2010-2013 р. Вирішальним фактором, який сприяв вибору насосних систем було те, що Grundfos запропонував, комплексні та високоякісні рішення для всіх систем. Grundfos працював в тісній співпраці з компаніями, які реконструювали стадіон, створюючи енергоефективні та надійні насосні рішення.

Стабільні показники тиску і витрати були досягнуті завдяки використанню баків на даху, повторному використанню води зі вбиральнь та застосуванням систем підвищення тиску. Для бустенрних установок, Grundfos зміг запропонувати рішення, які можуть працювати в обмеженому просторі. Висока якість обладнання, підтримка на всіх етапах, ефективна організація сервісу дозволила проектувальникам та підрядникам, уникнути проблем і дотримуватися графіка будівництва без будь-яких дорогих простоїв.

"Ми обрали Grundfos для Маракани через концепцію дизайну, якість і різноманітність насосів Grundfos ", - Кладіонор Сантана Сілвейра, відповідальний за монтаж та спеціальні систем.

Використане обладнання Grundfos:

14 Hydro MPC-E

9 Hydro Multi-S

2 SL

4 DWK

1 Unilift

6 mixers

6 fire-fighting pumps

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.