Про енергоефективність для керівників ОСББ у Южному

Віталій Рудой, керівник напряму «Нове будівництво та реконструкція» компанії «Данфосс ТОВ» виступив 4 липня 2017 року на семінарі для керівників ОСББ у Южному на Одещині, де розповів учасникам про комплексну термомодернізацію: з яких заходів вона складається, як правильно її проводити, який ефект буде отримано після завершення всіх її етапів.
«Застосування індивідуальних теплових пунктів, балансування системи теплопостачання, встановлення радіаторних терморегуляторів —все це прописано в будівельних нормах. Це вимога держави до нового та реконструйованого житла, мешканці якого бажають ощадливо споживати тепло, зменшити комунальні витрати та підвищити енергоефективність своїх будинків. В Южному, наскільки я знаю, вже встановлені індивідуальні теплові пункти в усіх будинках, а в більшості будинків проведено балансування систем опалення. Встановлення радіаторних терморегуляторів, вірогідно, наступний етап, коли кожен мешканець багатоквартирного будинку може забезпечити собі комфортні умови проживання і справедливо платити за спожите тепло», – зауважив Віталій Рудой.

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.