Інтелектуальне теплопостачання від Danfoss
Розробка нової сучасної системи централізованого теплопостачання – один з найважливіших та наймасштабніших викликів для сучасного суспільства. Про можливості трансформації існуючої системи теплопостачання у більш ефективну систему нового покоління, здатну інтегрувати багато різних типів відновлюваної енергії та збирати і повторно використовувати величезні обсяги надлишкового тепла, розповіла компанія Danfoss у тематичному відеоролику.

- 24 КВІТНЯ 2017 Р. ЗА ТЕПЛОВИЙ ПОРТАЛ ДФНФОСС УКРАЇНА

Централізоване теплопостачання використовується у світі понад 100 років і неодноразово адаптувалося до змін ресурсів, технологій та суспільства. Перше покоління системи централізованого теплопостачання було впроваджено у США наприкінці ХІХ століття та використовувало пару у трубах. Для другого покоління централізованого постачання в 1920-х роках європейські інженери запропонували використовувати воду, підігріту приблизно до 100 градусів. Наразі у містах використовується централізоване теплопостачання третього покоління з низькотемпературним носієм – більш ефективним для постачання та розподілу тепла. Однак настав час четвертого покоління технологій централізованого теплопостачання, які не тільки покращать умови постачання та розподілу тепла, але й уможливлять збір величезних обсягів надлишкового тепла, що утворюється при виробництві електроенергії та у промисловості. Четверте покоління технологій централізованого теплопостачання також здатне інтегрувати багато різних типів відновлюваної енергії, що дозволить поступово перейти до майже стовідсоткового використання енергоресурсів. «У цьому фільмі Danfoss розповідає про сучасні технології, які сприятимуть підвищенню ефективності енергетичних систем, – розповідає Вадим Алдошин, керівник напрямку "Централізоване теплопостачання" компанії "Данфосс ТОВ". – У майбутньому міста зможуть купувати тепло із загальної мережі, подібно до купівлі електроенергії, через системи централізованого теплопостачання з відкритими джерелами. Ці мережі зможуть інтегрувати багато різних типів відновлюваної енергії та дадуть можливість збирати величезні обсяги надлишкового тепла. Для підвищення ефективності його використання європейські країни планують розширення централізованого теплопостачання від теперішнього рівня покриття у 13% – до 50% у 2050 році. Зазначений підхід позитивно вплине на економіку споживачів, фірм та промисловості, одночасно покращить якість життя та добробут громадян, суспільства в цілому та майбутніх поколінь. І що надважливо – позитивно вплине на покращення клімату, адже викиди СО2 в атмосферу суттєво знизяться».
Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.