Компанія Данфосс стала одним зі спонсорів Install Fest Ukraine

Компанія «Данфосс» стала одним зі спонсорів Install Fest Ukraine

Компанія «Данфосс» виступила спонсором першого міжнародного фестивалю монтажників і проектантів, який відбудеться 2-3 червня 2017 року в Києві. Фестиваль Install Fest Ukraine стане спеціалізованим інформаційним майданчиком для діалогу провідних міжнародних та українських виробників обладнання HVAC-ринку з монтажниками та проектантами систем опалення, водопостачання та кондиціонування.

19 ТРАВНЯ 2017 Р. ЗА ТЕПЛОВИЙ ПОРТАЛ ДАНФОСС УКРАЇНИ

У рамках фестивалю відбудеться тематична конференція Ukraine HVAC Innovation, під час якої будуть представлені новинки і розглянуті тенденції розвитку альтернативної енергетики в побутовому і комунальному секторах. На практичних семінарах виробники розповідатимуть про принципи роботи своєї продукції, продемонструють її технічні характеристики та проведуть майстер-класи.
Родзинкою заходу стане Перший Чемпіонат України серед інсталяторів систем опалення, водопостачання та кондиціювання Installers Championship Ukraine 2017, під час якого монтажники змагатимуться між собою у монтажі системи опалення.
«Унікальність події в тому, що вона спрямована на монтажників – фахівців, які безпосередньо працюють з продукцією, встановлюючи її на об’єктах. На відміну від звичайних виставок, де фахівці можуть лише познайомитися з продукцією, на цьому фестивалі можна побачити, як з нею працювати, як монтувати, який ефект вона дає. Провідні фахівці компанії «Данфосс» проведуть майстер-класи, під час яких докладно розкажуть про продукцію і дадуть відповіді на запитання учасників. Також технічні фахівці «Данфосс», Олексій Жаданов та Олександр Сокиркін, виступлять спікерами на семінарах для монтажників», – прокоментувала Катерина Харченко, бренд-менеджер DEVI.
Організаторами фестивалю Install Fest Ukraine виступили «Асоціація інсталяторів водопостачання, опалення та кондиціювання» та Expo Group International.

Повна інформація про фестиваль

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.