Нова «Шпаргалка монтажника Meibes» — комплексні енергоефективні рішення online

Нова "Шпаргалка монтажника Meibes" - комплексні енергоефективні рішення online

Шановні Партнери!

Представляємо Вам коротку відеоінструкцію використання нової інтерактивної «Шпаргалки Монтажника Meibes 2018», в якій подані найбільш актуальні на сьогоднішній день комплексні енергоефективні рішення.

У «Шпаргалці» представлені варіанти вирішення завдань з теплопостачання як для маленьких дачних будинків і котеджів, так і для великих приватних/комерційних будинків і готелів: «Шпаргалка монтажника Meibes 2018»

Підібравши потрібне Вам рішення, натисканням на кнопку «To PDF» Ви зможете вивести на друк, або відправити на вказану Вами електронну пошту як обрану схему, так і специфікацію з детальним описом обладнання і переваг обраного рішення.

Якщо ж Ви не знайшли в переліку представлених рішень задач потрібне саме для Вашого об'єкту, наш технічний відділ буде радий надати Вам індивідуальне рішення згідно Вашого запиту.

Запити необхідно відправляти або на info@meibes.ua, або за допомогою форм на сайті для підбору обв'язки котельні, автоматики, сонячної системи, які знаходяться внизу головної сторінки сайту www.meibes.ua.

Для отримання друкованого варіанту «Шпаргалки Монтажника Meibes 2018» відправляйте Ваші запити на info@meibes.ua з вказанням одержувача, адреси доставки та контактного телефону, і ми з радістю організуємо Вам безкоштовну доставку.

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.