Новини від Danfoss

Оберіть надійну трубопровідну арматуру для Вашого наступного рішення централізованого теплопостачання

Кульові крани, поворотні заслінки, зворотні клапани та фільтри – усі вони є важливими компонентами для забезпечення надійної роботи та легкого технічного обслуговування системи централізованого теплопостачання. Ознайомтесь із асортиментом трубопровідної арматури компанії Danfoss для будь-яких цілей
Кожну мережу централізованого теплопостачання або охолодження потрібно час від часу відключати для технічного обслуговування, ремонту або розширення мережі. Запірні клапани використовуються для розділення мережі таким чином, щоб одну частину можна було перекрити, не перешкоджаючи постачанню в інші частини системи.

Кульові крани є невід’ємним елементом будь-якої мережі централізованого теплопостачання. Вони дозволять безпечне відключення ділянок системи на головних лініях, лініях розподілу та лініях, які ведуть до приватних будинків.

Компанія Danfoss, як провідний постачальник рішень для централізованого теплопостачання, пропонує повний ряд запірних кранів, оптимізованих для різних витрати, температури та тисків. Усі крани ретельно спроектовані для забезпечення оптимальної форми потоку крізь кран, зменшуючи таким чином втрати тиску та надаючи суттєву економію, яка відображається в рахунку за енергоносії.

Конструкція кранів гарантує термін їх служби від 25 до 35 років в залежності від умов. Ущільнення кранів є високонадійним і не потребує технічного обслуговування.

Асортимент трубопровідної арматури включає в себе кульові крани, зокрема JIP™, поворотні заслінки, зворотні клапани та фільтри.

Відео інструкція по встановленню кульових кранів

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.