Калькулятор опалення від компанії VIESSMANN підтримує спеціалізовані компанії в їх роботі в мережі Інтернет, забезпечуючи автоматичне створення комерційних пропозицій.

У цьому році компанія VIESSMANN святкує свій 100-річний ювілей та починає своє друге сторіччя девізом «100+ Into a new century». «Разом у нове сторіччя» стало провідною ідеєю стенду компанії на ISH Energy 2017, підкреслюючи її тісну співпрацю зі своїми галузевими партнерами.

Впровадження цифрових технологій та нова політика в енергетичній галузі стали найбільшими викликами, з якими зіткнулись підприємства опалювальної галузі за всі роки своєї діяльності. Компанія VIESSMANN завжди сприймала виклики як свої шанси, і застосовувала інноваційні рішення для їх подолання. Будучи лідером з упровадження провідних технологій в опалювальній галузі, компанія презентує на найбільшій міжнародній виставці своє відчуття інновацій, які допоможуть усім її бізнес-партнерам пристосуватись до глобальних змін.

Центральне місце на цьогорічному виставковому стенді було присвячене широкому діапазону цифрових послуг для монтажно-сервісних організацій. Вони дозволяють перевести у цифрову форму цілий ланцюг процесів, починаючи від першої інформації для потенціальних клієнтів, через комерційні пропозиції та монтажні роботи, і до експлуатації опалювальних установок. Нові цифрові послуги від компанії VIESSMANN не лише допомагають спеціалізованим фірмам досягати запланованих показників обороту, але й суттєво полегшують їхню роботу.

Також для впровадження на ринок пропонуються численні нові технології для ефективного забезпечення електроенергією та теплом різноманітних споживачів: одно- та багатоквартирних житлових будинків, середньої й великої промисловості, комунальних підприємств. Нові цифрові продукти для управління й онлайн-моніторингу енергетичних систем, для покращення мікроклімату в житлових приміщеннях розширили програму поставки компанії VIESSMANN.

Цифрові послуги

heizung.de: Нова інтернет-платформа перетворює зацікавлених осіб у клієнтів спеціалізованих фірм
На сьогодні 80% всіх покупців опалювального обладнання отримують інформацію з Інтернету. Компетентне та неупереджене поінформування кінцевих споживачів і користувачів, налагодження їхніх контактів з найближчими галузевими партнерами компанії VIESSMANN – такою є мета порталу heizung.de. Крім того, цей новий сайт надає інформацію на різноманітні теми, пов’язані з опаленням, державною підтримкою та можливостями фінансування, а також пропонує рішення з будь-яких питань щодо нових систем опалення.

Калькулятор для розрахунку опалення: комерційна пропозиція за п’ять хвилин
80% всіх клієнтів хочуть отримати комерційну пропозицію в стислі строки. Натиснувши кнопку «Запит на комерційну пропозицію», ця категорія клієнтів очікує на максимально швидку відповідь від постачальника обладнання. За допомогою нового «Калькулятора опалення» компанія VIESSMANN підтримує своїх партнерів в їхній роботі з кінцевими споживачами, автоматичного створюючи вільних від зобов’язань комерційні пропозиції.

Онлайн-інструменти для спрощення комплектації та замовлення обладнання
За допомогою онлайн-інструментів від компанії VIESSMANN співробітник спеціалізованої фірми отримує допоміжний інструментарій для своєї діяльності, перебуваючи у власному бюро або й на будівельному майданчику. Це може бути конфігурація індивідуального, технічно перевіреного пакету, або вибір гідравлічних чи монтажних схем за допомогою «браузера схем», або пошук технічної документації в додатку ViBooks, або гідравлічне вирівнювання за допомогою Vitoflow 100 – усі ці онлайн-інструменти спрощують щоденну роботу наших партнерів.

Vitoguide: програма-інструмент для досконалого сервісу
Три чверті всіх користувачів обладнання бажають, щоб хтось здійснював технічну підтримку їхнього обладнання. За допомогою цифрового «сервісного центру» Vitoguide для онлайн-моніторингу опалювальних систем, кожна спеціалізована фірма може в будь-який час спостерігати за довіреними їй установками. Такі нові функції, як аналіз процесу опалення з веденням робочого протоколу та збереженням історії вжитих заходів, дають змогу спеціалізованим фірмам створювати цікаві сервісні пропозиції для кінцевих споживачів.

На підставі актуального аналізу робочих даних можуть бути зроблені висновки щодо доцільності заміни опалювальної системи або її модернізації. Адже близько 80% всіх користувачів не знають, як вони можуть модернізувати свою опалювальну установку. Робочі параметри надають аргументи на користь модернізації та являють собою основу для рекомендації певної конфігурації установки.

Нові технології для ефективного електро- та енергопостачання

Розумні кліматичні рішення з ViCare: Приємний мікроклімат в усьому будинку
Близько двох третин приміщень у приватних житлових будинках опалюються надлишково або в неправильний спосіб. Новий продукт ViCare Smart Climate Solutions пропонує «розумні кліматичні рішення» для створення комфортного мікроклімату в кожному окремому приміщенні. Крім того, окрім забезпечення приємного мікроклімату в будинку в цілому, вони відчутно знижують енергетичні витрати. Вони можуть бути використані в комбінації з будь-якими опалювальними пристроями виробництва VIESSMANN, а завдяки своєму якісному дизайну «вписуються» в будь-яку квартиру.

Vitodens 200-W: Новий регулятор горіння Lambda Pro Control Plus
До 2029 року 4,3 мільйона користувачів опалювального обладнання в Німеччині будуть поступово переведені з природного газу типу LL на більш енергоємний тип Е. За допомогою регулятора горіння Lambda Pro Control Plus конденсаційні котли серії Vitodens 200 автоматично пристосовуються до кожного типу газу та будь-якої системи відводу продуктів згоряння. Опалювальна установка за будь-яких умов досягає 100 % необхідної потужності при найвищому ККД.

Vitocrossal 300: Надзвичайно простий в обслуговуванні газовий конденсаційний модуль, для робочого тиску до 6 бар
Завдяки сучасному котловому регулятору з кольоровим сенсорним дисплеєм та так званому асистенту для вводу в експлуатацію, а також завдяки зручному доступу до всіх важливих конструктивних елементів – газовий конденсаційний котел Vitocrossal 300 (тип CM3C) ставить нові орієнтири у зручності експлуатації та сервісного обслуговування. З робочим тиском 6 бар та номінальною тепловою потужністю від 87 до 311 кіловат, він є ідеальним опалювальним пристроєм для багатоквартирного будинку чи виробничої споруди.

Цілісні рішення для отримання електроенергії й тепла від одного постачальника
95% населення Німеччини регулярно висловлюють своє незадоволення занадто високими цінами на електроенергію. Інноваційна система енергетичного менеджменту (нім. Energie-Management-System – ЕМS) оптимізує споживання електроенергії, підвищує автономність та зменшує викиди СО2 в атмосферу. Опалювальні пристрої з виробництвом електроенергії, фотоелектричні установки, високоефективні теплові насоси, а також накопичувачі електроенергії та тепла поєднуються в складні системи. ЕМS дозволяє втілити концепцію міжгалузевого поєднання виробництва електроенергії, тепла та застосування електроенергії для автомобілів.

Vitovalor 300-P: Відтепер більш компактний та потужний
Vitovalor 300-P – це перший серійний опалювальний пристрій для роботи на паливних елементах, для застосування в одно- та двоквартирних будинках. Інвестиції в таке високотехнологічне обладнання стають ще більш привабливими завдяки фінансовій підтримці уряду Німеччини: виплачуються компенсації в розмірі до 11 100 євро. Кількість варіантів використання обладнання суттєво збільшується завдяки меншій монтажній висоті та збільшеній потужності інтегрованого газового конденсаційного котла, який покриватиме пікові навантаження.

Vitoligno 300-S: Котел на дровах для невеликих виробництв
Компанія VIESSMANN пропонує котли серії Vitoligno S – сучасні котли, що працюють на деревині й можуть застосовуватись або як допоміжні котли, або як котли для моновалентного застосування. Новий котел Vitoligno 300-S з діапазоном потужностей від 34,9 до 75 кіловат призначений для моновалентного режиму експлуатації. Автоматичне розпалювання, значні проміжки часу між завантаженнями, сучасна автоматика з керуванням через меню та з опцією віддаленого керування через Інтернет – все це робить експлуатацію котла більш комфортною, наприклад у багатоквартирних будинках, на сільськогосподарських чи переробних підприємствах.

Vitocal 200-S, 222-S та 200-А: З великим відривом – найтихіші теплові насоси цієї конструкції
Згідно з європейським законодавством, під час експлуатації теплових насосів рівень шуму для сусідів не може перевищувати 35 дБ(А). Нові теплові насоси повітря/вода Vitocal 200-S, 222-S та 200-А в моноблочному виконанні або у виконанні спліт-систем є найтихішим обладнанням цієї конструкції. Зазначений максимально допустимий рівень шуму досягається вже на відстані трьох метрів.

Їхній Advanced Acoustic Design (англ. вдосконалений акустичний дизайн) дозволяє встановлювати теплові насоси в будинках зі щільною рядовою забудовою.

Vitovent 100-D: Децентралізований пристрій вентиляції квартири, для нових та існуючих будівель
Для окремих кімнат, для певної зони житлового приміщення (зони вентиляції), або для цілої квартири – новий вентиляційний пристрій Vitovent 100-D усуває вологу, неприємні запахи і шкідливі речовини, роблячи повітря свіжим.

ThermProtect: Автоматичний захист проти перегріву для плоских і трубчастих сонячних колекторів
Унікальна розробка компанії VIESSMANN, яка стала віхою в історії розвитку сонячних колекторів, забезпечуючи їхню високу ефективність і надійність у роботі, – це система регуляції температури ThermProtect для плоских сонячних колекторів серії Vitosol 200-FM та 100-FM. Відтепер нові вакуумні трубчасті колектори Vitosol 300-TM та 200-ТМ також оснащені автоматикою, яка відключає їх при досягненні певної температури й надійно захищає від перегріву.

Vitocell 300-V та 300-В: Нові ємнісні водонагрівачі з нержавіючої сталі, клас енергоефективності А
Нагрів питної води та її зберігання з максимальною ефективністю і забезпеченням максимального рівня гігієни – компанія VIESSMANN презентувала Vitocell 300-V та Vitocell 300-B як нову серію моно- та бівалентних ємнісних водонагрівачів з нержавіючої сталі. Завдяки високоякісній теплоізоляції їх відносять до класу енергоефективності А (найвищий клас для ємнісних водонагрівачів). Нержавіюча сталь забезпечує на тривалий час абсолютно гігієнічне зберігання нагрітої питної води.

Ілюстрація 1

Ілюстрація 1
Портал heizung.de неупереджено та професійно інформує кінцевих споживачів з будь-яких питань опалення та надає контакти найближчої спеціалізованої фірми – партнера компанії VIESSMANN.

Ілюстрація 2

Калькулятор опалення від компанії VIESSMANN підтримує спеціалізовані компанії в їх роботі в мережі Інтернет, забезпечуючи автоматичне створення комерційних пропозицій.
Калькулятор опалення від компанії VIESSMANN підтримує спеціалізовані компанії в їх роботі в мережі Інтернет, забезпечуючи автоматичне створення комерційних пропозицій.

Ілюстрація 3

Нові «розумні кліматичні рішення» ViCare – це продукт на найсучаснішому рівні технології від нашої компанії для комфортного регулювання температури в окремих приміщеннях. На малюнку зображений термостат системи ViCare.
Нові «розумні кліматичні рішення» ViCare – це продукт на найсучаснішому рівні технології від нашої компанії для комфортного регулювання температури в окремих приміщеннях. На малюнку зображений термостат системи ViCare.

Ілюстрація 4

viessmann-new-2017-4
За допомогою нового регулятора горіння Lambda Pro Control Plus відбувається автоматичне пристосування конденсаційних котлів типоряду Vitodens 2хх до кожного типу газу та будь-якої системи відводу продуктів згоряння.

Ілюстрація 5

Grafik Energie-Management-System v07
Найвища енергоефективність при найнижчих витратах на електроенергію досягається завдяки інноваційній системі енергетичного менеджменту (EMS) від компанії VIESSMANN.

Ілюстрація 6

Може застосовуватись у житлових районах із щільною рядовою забудовою: Нові теплові насоси повітря/вода Vitocal 200-S, 222-S та 200-А в моноблочному та спліт-виконанні від компанії VIESSMANN є найтихішим обладнанням із пристроїв такої конструкції.
Може застосовуватись у житлових районах із щільною рядовою забудовою: Нові теплові насоси повітря/вода Vitocal 200-S, 222-S та 200-А в моноблочному та спліт-виконанні від компанії VIESSMANN є найтихішим обладнанням із пристроїв такої конструкції.

Ілюстрація 7

Компанія VIESSMANN пропонує великий асортимент плоских та трубчастих вакуумних колекторів типоряду Vitosol, кожний із яких має спеціальну систему регуляції температури ThermProtect для захисту від перегріву.
Компанія VIESSMANN пропонує великий асортимент плоских та трубчастих вакуумних колекторів типоряду Vitosol, кожний із яких має спеціальну систему регуляції температури ThermProtect для захисту від перегріву.
Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.