Розклад навчань академії Viessmann на ІІ півріччя 2016 р.

Розклад навчань академії Viessmann на І півріччя 2017 р.

Навчання фахівців партнерських фірм є одним з пріоритетних напрямків роботи нашої компанії. Великі центри з навчання партнерів є у Німеччині та Франції. В Україні семінари Академії проводять фахівці ТОВ "ВІССМАНН".

На сьогодні Академія охоплює такі теми семінарів і практичних занять, спрямованих на п'ять цільових груп:

1. Для проектувальників

П-1 Водогрійні котли середньої потужності (100-2000 кВт)
Низькотемпературні та конденсаційні котли, особливості конструкції, застосування. Принципові схеми котелень на базі обладнання Viessmann, підбір обладнання для ефективної роботи котельні. Вимоги до приладів безпеки. Захист від низькотемпературної корозії. Поєднання конденсаційних та низькотемпературних котлів в одній котельні. Можливості контролерів Viessmann. Інструменти та засоби Viessmann для проектувальників.

П-2.1 Водогрійні котли великої потужності (на запит)

П-2.2 Парові та промислові котли (на запит)

П-3 Сонячні колектори
Лінійка продуктів Vitosol, особливості конструкції, застосування, переваги. Принципи підбору сонячних колекторів та допоміжного обладнання. Можливості контролерів Viessmann у керуванні роботою геліоконтуру. Розгляд типових схем. Інструменти та засоби Viessmann для проектувальників.

П-4 Теплові насоси
Принцип дії теплового насоса. Джерела тепла для теплових насосів. Теплові насоси “повітря/вода”, “вода/вода”, “розсіл/вода”. Огляд програми поставок. Особливості конструкції теплових насосів Vitocal. Гібридні пристрої. Основні принципові схеми з тепловими насосами, особливості проектування. Можливості контролерів Viessmann. Природне й активне охолодження з тепловими насосами.

2. Для продавців, менеджерів з продажу

М-1 Продаж побутових котлів
Лінійка побутового обладнання Viessmann. Газові низькотемпературні та конденсаційні настінні котли, їх переваги, особливості конструкції та застосування. Інше побутове обладнання (твердопаливні котли, бойлери, допоміжне обладнання). Умови гарантії на побутове обладнання Viessmann. Робота з прайс-листами, порталом, інші інструменти продажів. Пакетні пропозиції. Комбіновані схеми застосування газових котлів з твердопаливних котлами, сонячними колекторами.

М-2 Продаж сонячних колекторів та теплових насосів
Розглядається те ж коло питань, що і в П-3, П-4, але більше уваги надається лінійці продуктів, конкурентним перевагам, особливостям монтажу.

3. Для сервісних партнерів

С-1.1 Монтаж та сервіс настінних газових котлів класу 100-Plus
Дводенне навчання з практичними заняттями з пуску та сервісу котлів Vitopend та Vitodens 100. Тестування, за результатами якого видається паспорт спеціаліста. 

С-1.2 Монтаж та сервіс настінних газових котлів класу 200-Comfort
Триденне навчання з практичними заняттями з пуску та сервісу котлів Vitodens 200. Тестування, за результатами якого видається паспорт спеціаліста.

С-3 Регулятори Vitotronic для котлів середньої та великої потужності (на запит)

С-4 Альтернативні джерела енергії (на запит)

4. Для інсталяторів

І-1 Продаж, монтаж, особливості застосування побутових котлів класу 100-Plus
Огляд програми поставок. Умови гарантії. Конструкція котлів Vitopend та Vitodens 100, переваги. Особливості монтажу котлів та комплектуючих. Підбір допоміжного обладнання. Вимоги до приміщення, теплоносія. Димові труби. Тестування, за результатами якого видається посвідчення інсталятора.

І-2 Продаж, монтаж, особливості застосування побутових котлів класу 200-Comfort
Огляд програми поставок. Умови гарантії. Конструкція котлів Vitodens 200, переваги. Особливості монтажу котлів та комплектуючих. Підбір допоміжного обладнання. Вимоги до приміщення, теплоносія. Димові труби. Можливості контролерів Vitotronic, модулі розширення для Vitotronic, іх застосування та монтаж. Принципові схеми, приклади. Тестування, за результатами якого видається посвідчення інсталятора.

5. Інженерно-технічний персонал з експлуатації котелень середньої та великої потужності

ІТ-1 Експлуатація низькотемпературних водогрійних котлів середньої та великої потужності (на запит, проводиться у виїзному форматі, в котельні замовника та з урахуванням його побажань)

 

Навчання з промислового обладнання (когенераційні установки, твердопаливні котли та установки до 13000 кВт, водогрійні та парові котли від 2000 кВт, промислові теплові насоси) проводиться за запитом у формі індивідуальних консультацій.
(Будь ласка, звертайтеся у наш відділ промислового обладнання).

Навчання по темах С-1.1, С-1.2, С-3 та С-4 є платними, їхня вартість складає 50 євро без ПДВ за особу (оплата у гривнях, за товарним курсом ТОВ "ВІССМАНН").

Об'єм, програма та вартість спеціалізованого навчання ІТ-1 узгоджується за домовленістю.
(Просимо звертатися до Дениса Григор'єва, gyv@viessmann.com, тел. 067 555 4166).

Усі інші навчання безкоштовні.

Заповніть анкету для запису на навчання в нашій Академії.

Розклад навчань академії Viessmann на І півріччя 2017 р.
Розклад навчань академії Viessmann на І півріччя 2017 р.
Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.