Система Danfoss Floor Heating & Electronic Controls забезпечить підігрів підлоги у найвищій будівлі в Китаї

Система Danfoss Floor Heating & Electronic Controls забезпечить підігрів підлоги у найвищій будівлі в Китаї
Компанія Danfoss візьме участь в обладнанні багатофункціонального центру «Сучжоу Чжуннань» (Suzhou Zhongnan Center) у Сучжоу (Китай). 729-метровий хмарочос, будівництво якого розпочалось у 2014 і буде завершено в 2020 році, стане найвищою будівлею в Китаї та третьою за висотою у світі. У вежі центру «Сучжоу Чжуннань» будуть розташовані готель, житлові апартаменти та офіси, загальною корисною площею приблизно 500 тисяч квадратних метрів.

«У бізнес-центр «Сучжоу Чжуннань» Danfoss поставляє електричні нагрівальні кабелі DEVI для системи підтримки температури гарячої води для побутових потреб (ГВС) та підігрів підлоги на основі води з використанням продуктів SLHW70 і ECtemp NextPlus HW для системи підтримки температури гарячого водопостачання (ГВП) PERT16 * 2.0 для гідравлічного підігріву підлоги. Запропоноване Danfoss рішення зацікавило клієнта завдяки надійній якості продукції компанії з 10-річною гарантією та успішному досвіду співробітництва з підрядником. Це і дозволило нам виграти замовлення. Система підтримки температури ГВП повинна забезпечувати 55-градусну гарячу воду в усіх кранах відповідно до санітарних норм для запобігання зростанню легіонел», – прокоментував Цзян Вей, регіональний менеджер з продажу Danfoss.
Популярність систем електричного підігріву підлоги в Китаї зростає, що дозволяє Danfoss активно пропонувати на цьому ринку свої технологічні рішення для житлових будівель. Одне з таких рішень було запропоновано компанії North Star Industrial Group для житлового будинку в місті Ханчжоу в провінції Чжецзян. Завершити проект планується в 2017 році. Ще одне нещодавно отримане командою відділу продажів Danfoss замовлення – централізований проект з підігрівом підлоги спільно з компанією Gemdale у Шанхаї. В даному проекті поєднується гідравлічне підлогове опалення Danfoss та електричний підігрів підлоги c застосуванням продукції DEVI. Кабельне підлогове опалення DEVI буде встановлено у ванних кімнатах, для чого обрані електричні нагрівальні кабелі ECflex 20T.
«Підігрів підлоги в деяких регіонах світу вважається розкішшю, але стає доступним для все більшої кількості людей в країнах з економікою, що розвивається. Китай – прекрасний тому приклад, і я хотів би привітати наших китайських колег з перемогою в трьох гучних і масштабних проектах», – прокоментував віце-президент FEC Кім Петерсен Шу (Petersen Kim Schou). У грудні 2016 року два підрозділи компанії Danfoss – Electric Heating і Floor Heating Hydronics – об'єдналися в одне: Floor Heating & Electronic Controls (FEC). «Натхнені зростаючим глобальним попитом на опалення через підлогу, ми задали високі темпи зростання як для гідравлічного, так і для електричного підігріву підлоги. Створивши один центр компетенції для підлогового опалення Danfoss, ми отримали більш сильну структуру, яка відповідає очікуванням клієнтів і виграє на висококонкурентному ринку», – додав Кім Петерсен Шу.

В Україні продукція торгових марок Danfoss і DEVI також набула широкої популярності. За 20 років компанія реалізувала численні проекти в адміністративному та приватному секторі, що дозволило фахівцям компанії набути глибинного досвіду в оснащенні сучасними компонентами різноманітних інженерних мереж та впровадженні енергоефективних рішень.
«Представництво данської корпорації Danfoss в Україні не тільки популяризує сучасні інноваційні рішення у сфері використання електричних нагрівальних кабелів, а й бере активну участь у створенні Державних будівельних норм і стандартів, розробці посібників та технічної літератури. Провідні фахівці компанії залучаються до обговорення галузевих проблем на засіданнях Уряду та профільних міністерств. Ми регулярно проводимо лекції і семінари для широкого кола фахівців. Набутий за ці роки досвід дозволяє Danfoss активно залучати наших українських інженерів при створенні нових продуктів і для навчання іноземних колег. Зовсім недавно ми ділилися своїм досвідом монтажу електричних кабельних нагрівальних систем саме з китайськими технічними фахівцями. Можемо очікувати в піднебесній нових інноваційних та енергоефективних проектів із застосуванням продукції Danfoss і DEVI», – розповів Віктор Драчук, керівник напрямку DEVI в Україні компанії «Данфосс ТОВ».
Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.