Термомодернізація житлового будинку

Компанія "Данфосс ТОВ" випустила черговий освітній відеоролик з циклу "Термомодернізація житлового будинку", в якому розповідає українцям про процес термомодернізації, необхідність та вигоди її проведення для мешканців багатоквартирних будівель.

"Ми прагнули донести громадянам інформацію про те, що термомодернізація – це комплекс заходів, які дозволяють знизити споживання жилою будівлею енергії та одночасно підвищити рівень комфорту для її мешканців. Утеплення стін, підвалу, даху, заміна вікон і дверей входять до комплексу заходів з термомодернізації будинку. Однак слід усвідомлювати, що в результаті їх реалізації можливо лише знизити тепловтрати в будівлі. Реальна ж економія коштів на комунальних платежах досягається шляхом регулювання роботи системи опалення", – говорить Андрій Берестян, директор з маркетингу та продажу компанії "Данфосс ТОВ".

"Данфосс ТОВ" протягом десяти років проводить в Україні масштабну просвітницьку роботу в галузі освіти й допомоги фахівцям з енергоефективності та інженерам проектних організацій у виборі обладнання, адаптації нормативної документації, а також організації демонстраційних проектів з доказом ефективності їх застосування. Крім того, "Данфосс ТОВ" веде довгострокову просвітницьку кампанію для широкого загалу. В рамках цієї кампанії організовуються зустрічі з представниками ресурсних центрів, ОСББ та мешканцями будинків, з школярами та студентами, публікуються тематичні інформаційні статті на актуальні для українців теми енергоефективності та термомодернізації житлових будинків, випускаються тематичні відеоролики.

Новий анімаційний відеоролик "Термомодернізація житлового будинку – кроки" пропонує покрокову інструкцію про те, з чого необхідно починати термомодернізацію будівлі, що таке енергоаудит і навіщо його проводити. Особливу увагу в ролику приділяється системі опалення в житлових будинках, оскільки саме управління цією системою дозволяє отримати максимальну економію використовуваного тепла, а можливість регулювання подачі тепла в будинку і в квартирах дає можливість не тільки економно витрачати енергоресурси, але і значно знизити витрати на опалення.

"Ми розповідаєм українцям у простій і доступній формі, як правильно виконувати термомодернізацію житлового будинку, оскільки для нашої країни це новий досвід, а Danfoss кілька десятків років впроваджує подібні проекти по всьому світу. Наразі українці почали замислюватися над економним використанням енергоресурсів, оскільки тарифи на них за останні роки значно зросли. Термомодернізація житлового будинку дає можливість економити енергоресурси та знизити витрати на них. Наприклад, модернізація застарілої системи опалення житлового будинку з установкою індивідуального теплового пункту (ІТП) з регулюванням за погодними умовами та радіаторних терморегуляторів і балансувальних клапанів, дозволяє сумарно знизити споживання тепла до 60%, а відповідно зменшяться витрати на опалення на 60%", – розповідає Ольга Вадан, PR-експерт компанії "Данфосс ТОВ".

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.