Терморегулятори для Теплої підлоги — зручне управління з будь-якої точки світу

Терморегулятори для Теплої підлоги - зручне управління з будь-якої точки світу

Кількість шанувальників систем «Тепла підлога» та опалення за допомогою нагріву підлоги в Україні стабільно зростає з кожним роком.
Причина у тому, що така система істотно підвищує рівень комфорту, підтримуючи задану температуру в потрібному місці та у певні інтервали часу, економно витрачаючи енергоресурси.

Пристрій, за допомогою якого нагрівальна система може підтримувати обраний температурний режим і контролювати процес обігріву, називається терморегулятором. Терморегулятор потрібен як для систем «Тепла підлога», так і для систем опалення через підлогу. Він контролює температури повітря та підлоги, пам’ятає встановленні значення та розклад підтримання комфортних і економних періодів. Окрім того, терморегулятор постійно відстежує не тільки температури, а ще й час нагріву та остигання. Такі дані потрібні для роботи вбудованого інтелектуального таймеру. Він самостійно визначає правильний час увімкнення та вимкнення нагріву та постійно його коригує. Завдяки цьому, терморегулятор дозволяє підтримувати максимальний тепловий комфорт при мінімально можливому споживанні енергії.

Принцип роботи терморегулятора досить простий: він вмикає та вимикає обігрів у потрібний час, підтримує сталу температуру повітря або підлоги в задані проміжки часу, не дозволяє підлозі перегріватися або ставати занадто холодною.

На тлі стрімкого розвитку сучасних технологій дистанційне керування домашніми системами та приладами набуває все більшої актуальності. Новий терморегулятор DEVIreg™ Smart данського бренду DEVI з мобільним додатком DEVIsmart™ App дає можливість дистанційно керувати обігрівом у будинку, квартирі, офісі тощо через інтернет за допомогою смартфона або планшета.
Терморегулятор з сенсорним екраном DEVIreg™ Smart – на сьогодні одна з кращих моделей у категорії електронних терморегуляторів, що дозволяє створити бездоганний комфорт і дуже точне управління температурою. Цей сучасний надійний пристрій дозволить використати всі переваги інтелектуального опалення через підлогу.

DEVIreg™ Smart легко встановлюється у стандартну монтажну коробку і просто налаштовується завдяки інтуїтивно-зрозумілому додатку DEVIsmart™ App у Вашому смартфоні або планшеті. Додаток є абсолютно безкоштовним, він дозволяє користувачеві керувати нагрівальною системою з будь-якої точки світу. Монтажник може легко виконати весь процес налаштування такої системи з власного смартфону, навіть без підключення до мережі Wi-Fi у будинку (наприклад, під час будівництва або ремонту). А завдяки інтуїтивній структурі програми, смартрегулятори налаштовуються за лічені секунди шляхом копіювання налаштувань з наявного на новий терморегулятор за допомогою коду. Окрім того, дуже просто замінити існуючий DEVIreg™ Touch на новий DEVIreg™ Smart – не потрібна навіть викрутка – просто замініть верхню частину DEVIreg™ Touch на DEVIreg™ Smart. Нижні частини цих регуляторів ідентичні. Налаштування просто перенести у новий регулятор за допомогою НЕХА-коду.

В основі зовнішнього вигляду терморегулятора DEVIreg™ Smart – вічна класика данського дизайну, широко відома в усьому світі: непомітна і завжди актуальна квадратна форма екрану в поєднанні з сучасними технологіями. Оригінальний дизайн нового смартрегулятора DEVIreg™ Smart виконаний в трьох кольорах: білий, чорний або слонова кістка, і органічно виглядає у будь-якому інтер'єрі – класичному, творчому або вишуканому. Крім того, новий терморегулятор DEVIreg™ Smart сумісний з більшістю рамок електроінсталяцій, представлених на українському ринку, та більшістю датчиків температури підлоги різних виробників. Завдяки цьому він може вільно інтегруватися у системи, які вже існують.

Система дозволяє підключити до одного смартрегулятора до 10 мобільних пристроїв. Кількість терморегуляторів DEVIreg™ Smart, що можуть керуватися з одного смартфону або планшету – необмежена. Мобільний додаток DEVIsmart™ App фактично перетворює смартфон в пульт дистанційного керування. Є можливість об’єднання регуляторів в будинку, а в кожному будинку об’єднання кімнат у так звану «Житлову зону» (Living Zone), всі пристрої якої працюють за загальним розкладом.

Інтуїтивне керування роботою систем опалення або «Тепла підлога» через мобільний додаток дозволяє користувачу у будь-який час, одним дотиком встановлювати власний розклад роботи системи та знижувати енерговитрати, не поступаючись рівнем комфорту. Максимальна економія з DEVIreg™ Smart досягається завдяки таким функціям, як «Відкрите вікно», «Захист від замерзання», «Пауза», «Відпустка», а також можливості роботи в економічному режимі за розкладом, підвищуючи температуру до комфортної тільки коли це необхідно.

DEVIreg™ Smart дозволяє зручно контролювати витрати: отримувати звіт про спожиту енергію за різні періоди (7 днів, 30 днів, весь період служби); отримувати повідомлення і попередження про важливі зміни у роботі системи, а також надає можливість сервісного дистанційного обслуговування фахівцями.

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.