Надійний зв’язок з найпотужнішим сигналом Wi-Fi

Для досягнення надійного керування та стабільного зв’язку, розроблено нову можливість: при налаштуванні регулятора, можна побачити рівень  Wi-Fi сигналу, який отримує DEVIreg™ Smart від тієї чи іншої точки доступу, для вибору найкращого (при можливості обирання з кількох).

Завдяки цьому можна встановити найкращий Wi-Fi зв’язок з вашими терморегуляторами DEVIreg™ Smart і керувати легко і надійно електричним обігрівом через підлогу, коли ви у від’їзді.

  • Візуалізація потужності сигналу Wi-Fi під час установки
  • Спрощення налаштування

Покращений комфорт з 5 періодами нагріву

Призначення DEVIreg™ Smart полягає у оптимальному керуванні обігрівом через підлогу. Можна встановити до 5 періодів комфорта протягом доби на кожен день тижня, що сприятиме додатковому комфорту і гнучкості налаштувань для кожного користувача.

  • Покращена гнучкість у налаштуваннях

 

Керування комфортом з будь-якого місцяБездоганна температураСмарт-керування.

За допомогою DEVIreg™ Smart, власники можуть керувати комфортом і опаленням знаходячись будь-де  – наприклад, у дачному будинку на суттєвій відстані. Зв’язок встановлюється через безпечну, гарно захищену систему хмарних ресурсів, і люди гарантовано отримують комфортний обігрів за допомогою DEVIsmart™ App.

Сьогодні електричні кабельні нагрівальні системи опалення – це гарний вибір для сучасних енергоефективних будинків. 

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.