Viessmann на виставці Аква Терм Київ 2016

Шановні друзі!
Ми будемо дуже раді зустрітися з вами під час виставки Aqua-Therm Kyiv на наступному тижні, і хочемо зробити вам подарунки. На виставці проходитиме наша акція "Зроби селфі з Viessmann", або скорочено -- ‪#‎ViessmannSelfie‬.
Умови дуже прості. Кожен, хто прийде на наш стенд у Залі 01, сфотографується на фоні нашої Фотозони (або в будь-якому іншому місці стенду) і опублікує це фото на своїй сторінці Facebook із хештеґом #ViessmannSelfie, отримає флаєр на знижку 5% при купівлі обладнання Viessmann (*). А десятеро учасників, що наберуть під своїми знімками найбільше "лайків" (підрахунок триватиме до 14:00 п'ятниці, останнього дня виставки), отримають цінні подарунки. Результат змагання буде оприлюднено на нашій Facebook-сторінці.
Призи можна буде забрати на нашому стенді 20 травня, або в найближчому до вас офісі ТОВ "ВІССМАНН", або просто отримати на пошті!
Отже, приходьте (Міжнародний виставковий центр, з 17 до 20 травня), фотографуйтеся і "лайкайте" своїх друзів. Чекаємо smile emoticon
(*) Знижка не сумується з іншими знижками.

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Добавить комментарий