Виставка ISH 14–18 березня 2017 у Франкфурті

На міжнародній виставці ISH, що відбулася з 14 – 18 березня у Франкфурті, Компанія Viessmann представила нові продукти й послуги. Також можна було здійснити подорож у минуле, переглянувши основні віхи з історії компанії, яка саме цього року святкуватиме 100-річний ювілей. І разом з нами заглянути в майбутнє.
Гасло цьогорічного стенду Viessmann у цьому році – «Into a new century» (У нове століття). З розвитком цифрових технологій галузь опалення і потреби споживачів також стрімко змінюються. 80% споживачів шукають інформацію про нові опалювальні системи в Інтернеті. Крім того, більша увага приділяється сервісу та якості. Існуючі продукти мають бути дооснащені цифровою «начинкою», інакше попит на них упаде.
На виставці було представлено широкий спектр цифрових продуктів і онлайн-послуг. Для споживачів опалювальних систем це означає більший комфорт і надійність. Для спеціалізованих фірм це полегшення щоденної роботи і допомога в пошуку нових клієнтів.

До вашої уваги невелика фотоекскурсія стендом Viessmann на виставці ISH у Франкфурті, на якій побувала директор компанії ТОВ «Торговий Дім» «Вега Строй Центр» В.В. Копач:

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.