Використайте для себе переваги Vitocal 100-S

Vitocal 100-S: ефективний тепловий насос "повітря-вода" спліт-система за привабливою ціною

Використайте для себе переваги Vitocal 100-S:

  • Надійний тепловий насос за вигідною ціною
  • Зручний та простий монтаж зовнішнього блоку (біля будинку, на стіні, ін.)
  • Реверсивний режим роботи для опалення та охлодження (тип -AC)
  • Зручний в керуванні регулятор Vitotronic, з текстовими меню та графічним відображенням інформації
  • Оптимальне використання електроенергії, виробленої власною системою фото-електричних модулів
  • Клас енергоефективності*: A++ / A+
* Клас енергоефективності згідно з Директивою ЄС № 811/2013: опалення, середні кліматичні умови – системи з середньою температурою подачі +35 °C / +55 °C
Vitocal 100-S складається з двох окремих блоків. Зовнішній блок встановлюється ззовні, він оснащений компресором з DC-інвертором, теплообмінником (випаровувачем), електронним термо-регулюючим вентилем, вентилятором зі змінним числом обертів. Зовнішній блок Vitocal 100-S ефективно використовує безкоштовну енергію зовнішнього повітря за допомогою холодоагенту. Тепло повітря передається холодоагенту, він закипає в теплообміннику та стискається в компресорі. По фреонопроводах холодоагент з високою температурою подається у внутрішній блок, де віддає тепло в систему опалення.
Внутрішній блок теплового насосу оснащений усіма необхідними для роботи комплектуючими: високоефективним циркуляційним насосом, мембранним баком, групою безпеки, реле протоку, перемикаючим вентилем опалення/гаряча вода, контролером Vitotronic 200.
Конструкція спліт-системи для зручного монтажу та надійної експлуатації

Ззовні внутрішній блок схожий на звичайний настінний побутовий котел, має компактні розміри і може бути змонтований в будь-якому доступному місці в приміщенні. Зовнішній блок компактного виконання може бути встановлений в будь-якому зручному для обслуговування місці – біля будинку, на стіні будинку, на даху, на довільній площадці. Зовнішній та внутрішній блоки з‘єднані між собою фреонопроводами. В якості холодоагенту використовується R410A, що гарантує надійну роботу теплового насосу в зимовий період часу та не вимагає ніяких додаткових заходів для захисту цього контуру від замерзання.

Функціональне оснащення для будь-яких потреб

Vitocal 100-S поставляється в різних комплектаціях для різних режимів роботи. Як суто тепловий насос для опалення приміщення і приготування гарячої води. Додатково може бути оснащений функцією „active cooling“ для використання теплового насосу в літній період для комфортного охолодження приміщень. Або виконання теплового насосу з вбудованим у внутрішній блок додатковим електричним проточним нагрівачем теплоносія, потужністю 3/6/9кВт.

Енергоефективна техніка, для роботи на електроенергії власного виробництва

Електричні компоненти Vitocal 100-S працюють особливо економічно. Він оснащений DC-інвертором для максимально ефективної роботи при часткових навантаженнях, що дозволяє підтримувати задану температуру в кожен період часу для системи опалення, охолодження чи гарячої води. Внутрішній блок оснащений високоефективним циркуляційним насосом а зовнішній – вентилятором з регулювання кількості обертів. В комбінації з фотоелектричними модулями тепловий насос може ефективно використовувати електроенергію власного виробництва.

Зручне керування через Інтернет

WLAN-модуль Vitoconnect 100 дозволяє керувати тепловим насосом Vitocal 100-S через Інтернет. Безкоштовний додаток Vicare дозволить зручно керувати системою зі смартфону чи планшету – змінювати режими роботи, бажані температури в приміщенні та гарячої води.

Iдеально ефективно для бівалентного режиму

Контролер Vitotronic 200 дозволяє використовувати Vitocal 100-S особливо ефективно в бівалентних системах, коли тепловий насос експлуатується разом з додатковим котлом. Це може бути будь-який котел – для роботи на газі, рідкому паливі або електричний котел. В таких системах тепловий насос використовується для покриття основних навантажень, а котел підключається при пікових навантаженнях в опалювальний період, при особливо низьких температурах зовнішнього повітря.
Регулятор Vitotronic 200 дозволяє ефективно використовувати тепловий насос не тільки в нових системах, а і при модернізації.

Продукт у розрізі, внутрішня частина

Огляд

Номінальна теплова потужність (кВт):
4,0 – 16,0 кВт
Коефіцієнт COP при роботі на нагрів:
4,4 – 4,8 (повітря 7 °C/вода 35 °C) і 3,3 – 3,5 (повітря 2 °C/вода 35 °C)
Клас енергоефективності*: A++ / A+
*за Директивою ЄС Nr. 811/2013 Опалення, усереднені кліматичні умови, для роботи на низькій (35 °C) / високій температурі (55 °C)
Область застосування:
Одноквартирний будинок, новобудова і модернізація, бівалентні системи
Обслуговування:
Регулятор Vitotronic 200 з текстовим і графічним дисплеєм, можливе керування через Vitotrol App
Гаряче водопостачання:
Потрібен додатковий ємнісний водонагрівач, щоб досягти високого комфорту приготування гарячої води.
Інші ознаки:
Гнучкий монтаж зовнішнього елемента (на землі або підвішений на стіну). Зручний у використанні завдяки реверсивному виконанню, яке дозволяє роботу на нагрів та на охолодження.
Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.