Газовий конденсаційний котел Vitocrossal 100, 80 – 318 кВт, у каскадному виконанні – до 636 кВт
Vitocrossal 100, 80 – 318 кВт, у каскадному виконанні – до 636 кВт

Представляємо ще одну новинку 2017 року: газовий конденсаційний котел Vitocrossal 100

Скористайтесь нашими перевагами:

  • Блочне збирання на заводі: швидкий і простий монтаж завдяки компонентам з готовими кабельними підключеннями
  • Дуже компактний, економить дорогоцінний простір у котельні: монтажний розмір лише 450 мм (потужність 80 кВт), 570 мм (120 і 160 кВт)
  • Нормативний ККД до 98 % (Hs) / 109% (Hi)
  • Розрахований на роботу з природним газом марки E, L, LL
  • Теплообмінник з нержавіючої сталі для досягнення максимальної ефективності
  • Модульований циліндричний пальник MatriX, високоефективний завдяки спеціальній поверхні з нержавіючої сталі, стійкій до високих температур
  • Робота з малим рівнем зносу завдяки великому діапазону модуляції та тривалому часу роботи пальника без тактового режиму
  • Регулятор згоряння Lambda Pro Control для автоматичного пристосування до газу різної якості. Він робить можливою високу ефективність і економічність
  • Зручний доступ до всіх елементів для сервісу та обслуговування
  • Простий у використанні контролер Vitotronic, з текстовою та графічною індикацією
  • Низьке електроспоживання, бо завдяки великому об'єму води не потрібен насос котлового контуру
  • Тихий у роботі (не вимагається додатковий захист від шуму)
  • Як опція: WiFi-модуль Vitoconnect 100 для керування через Інтернет з програми на мобільному пристрої
Завдяки конденсаційній технології та своїй досконалій конструкції, Vitocrossal 100 – економний котел для різноманітних варіантів застосування
Vitocrossal 100 (CI1) – універсальний газовий конденсаційний котел потужністю від 80 до 318 кВт. З дуже привабливим співвідношенням ціни й продуктивності він є особливо економічним рішенням як для житлових будинків, так і для невеликих підприємств.
Котел оснащений високотехнологічним теплообмінником Inox Crossal і потужним циліндричним пальником MatriX, діапазон модуляції якого становить 1:5. Завдяки цьому пальники працюють тривалий час без зупинок, менше зношуються і споживають менше енергії.
Комплектність і компактність

Монтажний розмір для найменшого котла Vitocrossal 100 складає всього 450 міліметрів, що дозволяє використовувати його для модернізації старих систем. При заміні старого обладнання можна отримати додатковий простір у котельні.

Котел може поставлятися як у зборі, так і з монтажем окремих компонентів на місці. Прокладка кабелів і попередній монтаж здійснюється на заводі. Таким чином значно зменшуються витрати часу й грошей при його встановленні на об'єкті.

Просте каскадне рішення

в одному корпусі,

потужністю від 240 до 636 кВт

Випробувана технологія конденсації

Конструкція поверхні теплообмінника дозволяє досягти мінімальних габаритних розмірів при малій вазі. Поверхня теплообмінника з високоякісної нержавіючої сталі створює ідеальні умови для використання повної теплоти згоряння. Гладка поверхня нагріву з нержавіючої сталі дозволяє конденсату, що утворюється, просто стікати вниз. У поєднанні з гладкою зовнішньою поверхнею з нержавіючої сталі це забезпечує постійний ефект самоочистки – і це дає високий ККД при тривалій роботі, підвищує строк служби та зменшує витрати на обслуговування.
Високоефективна теплопередача і високий степінь конденсації уможливлюють високий ККД, до 98% (Hs) / 109% (Hi). Такий високий нормативний ККД досягається завдяки принципу перехресного руху опалювального газу та котлової води, а також завдяки інтенсивному турбулентному руху газу через поверхню нагріву.

Lambda Pro Control знижує витрати

Інтегрований регулятор спалювання Lambda Pro Control автоматично пристосовує пальник до різних видів газу (тип E, L, LL) і забезпечує стабільно високу й ефективну якість спалювання палива з низькими шкідливими викидами. Vitocrossal 100 може експлуатуватися з відбором повітря з приміщення або ззовні.

Високоефективний регулятор Vitotronic

З інтегрованим регулятором Vitotronic котел швидко вводиться в експлуатацію та легко обслуговується. WiFi-модуль Vitoconnect 100, що поставляється як опція, дозволяє керувати ним через Інтернет, за допомогою програми на мобільному пристрої. Каскадна автоматика Vitotronic 300-K (MW1B) робить можливим управління каскадом до восьми котлів.

Продукт у розрізі, Vitocrossal 100

Огляд


Потужність (кВт) 80 – 318 кВт

Нормативний ККД 98 % (Hs)/109 % (Hi)

Клас енергоефективності -

Паливо: Природний газ типу E, L і LL

Застосування: Житлові будинки, мала промисловість, комунальне господарство, новобудови та модернізація

Обслуговування: Простий в експлуатації регулятор Vitotronic

Гаряче водопостачання: Потрібні додаткові ємнісні водонагрівачі, щоб досягти високого комфорту гарячого водопостачання

Інші ознаки: Циліндричний пальник MatriX
Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.