Vitopend 100-W: компактний та ефективний котел

Скористайтесь нашими перевагами

  • Модульований атмосферний пальник з вентилятором для видалення продуктів згоряння (закрита камера згоряння)
  • Вбудований регулятор для режиму експлуатації з постійною температурою подачі
  • Стійка робота при коливаннях тиску газу чи напруги
  • Високий комфорт гарячого водопостачання завдяки пластинчастому теплообміннику, вбудованому в газовий комбінований водогрійний котел
  • Регулятор з дисплеєм білого кольору, з підсвітленням
  • Вбудований таймер з можливістю налаштувати добову та тижневу програму роботи
  • Газовий настінний котел, привабливий своєю ціною та компактними габаритами

Рішенням для тих, кому потрібне комфортне тепло в домі за доступною ціною, є газовий настінний котел Vitopend 100-W. Зі своїми компактними габаритами та елегантним дизайном у традиціях Viessmann, він знайде своє місце у вашій оселі. Це може бути кухня, горище або ніша в будинку: боковий простір для сервісу котла не вимагається. Фахівець з монтажу швидко збере та підключить цей котел.

Завдяки низькому рівню шуму Vitopend 100-W підійде як для нових будинків, так і для модернізації систем опалення в існуючих.

Надійний у роботі

При коливаннях тиску газу від 10 до 25 мбар повна теплова потужність котла Vitopend 100-W гарантується. При стрибках напруги в діапазоні від 170 до 253 В, він також працюватиме без перебоїв. Повідомлення про несправності – наприклад, відсутність води в опалювальному контурі – відображаються на дисплеї регулятора.

Регулювання температури опалювальних контурів може здійснюватись або в погодозалежному режимі за допомогою датчика зовнішньої температури (опція), або через датчик температури в приміщенні.

Високий комфорт гарячого водопостачання

У виконанні комбінованого котла (з інтегрованою функцією приготування гарячої води) Vitopend 100-W надає високий комфорт гарячого водопостачання, зокрема й без водонагрівача. Це дозволяє економити місце. За приготування гарячої води відповідає вбудований пластинчастий теплообмінник. Після першого відбору гарячої води котел нагріває її, щоб при наступній потребі споживача гаряча вода була вже готова.

Продукт у розрізі

Огляд

Потужність (кВт): 8,5 – 34 кВт
Нормативний ККД: 91%
Паливо: Природний газ E (H) та LL, зріджений газ P
Застосування: Приватний будинок, квартира в багатоквартирному будинку, модернізація
Обслуговування: Простий у використанні регулятор з інтегрованою системою діагностики, з рідкокристалічним дисплеєм
Гаряче водопостачання: Виконання як комбінований котел: компактний пластинчастий теплообмінник для гарячого водопостачання. Виконання як одноконтурний котел: потрібен додатковий ємнісний водонагрівач для комфортного ГВП
Інші: ознаки Компактні габарити, економія місця, бо немає потреби у бокових відступах для сервісу. Витримує коливання тиску газу (працює на тиску від 10 мбар) та напруги в мережі.
Технічний паспорт (PDF 1 MB)
Інструкція з експлуатації (PDF 549 KB)

Системні компоненти: оптимальна взаємодія

„Ціле є більшим за суму його складових“. Відповідно до цього принципу Viessmann пропонує не лише окремі опалювальні компоненти, які виконують високі стандарти компанії щодо якості, надійності та ефективності. Всі продукти поєднані в комплексну систему, всі компоненти якої точно допасовані один до одного. Оскільки лише комплексна робота компонентів, інтегрованих в одну систему, дозволяє цілком розкрити потенціал нашої сучасної техніки.
Наші системні компоненти включають усе, що робить опалення надійним та економним. Регулятори Vitotronic з дистанційним керуванням, а також потужні ємнісні водонагрівачі Vitocell, що надають комфорт гарячого водопостачання, і високоякісні сонячні системи для підтримки при опаленні, що дозволяють досягти додаткової економії.
дізнатись більше
Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.