Зверніть увагу: курси для фахівців

Шановні друзі!

В сучасному світі для досягнення успіху замало лише теоретичних знань. Найбільшу користь приносить вміння правильно та ефективно застосовувати ці знання на практиці.

Саме тому відтепер Академія Viessmann в Україні пропонує Вам нову послугу: повноцінні курси з підготовки спеціалістів з наступних напрямів:

Торгівля
Проектування
Монтаж обладнання
Сервіс
При проходженні наших курсів Ви не тільки розширите знання щодо обладнання Viessmann, але й набудете реальних практичних навичок, які допоможуть вам у роботі.

Кожен курс складається з очної частини, заочних вебінарів та екзаменів. На заняттях ми разом розглянемо теорію, після чого під час практичних завдань Ви навчитеся користуватися набутими знаннями.

Кожен з учасників курсів отримає знижку на проходження наступного курсу, а також буде приймати участь у розіграші цінних призів, зокрема екскурсії на виробництво побутового обладнання Viessmann!

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА НАВЧАННЯ НА НАШИХ КУРСАХ

Вега Строй Центр Николаев
Вега Строй Центр Николаев
ЦЕНУ ОБОРУДОВАНИЯ, СТОИМОСТЬ МОНТАЖА ИЛИ УСТАНОВКИ ОБОРУДОВАНИЯ УТОЧНЯЙТЕ У МЕНЕДЖЕРОВ ПО ТЕЛЕФОНАМ: +38 0512 76 82 35, +38 067 511 08 16, +38 063 524 40 02. ЗВОНИТЕ! ВСЕГДА ГОТОВЫ ПОМОЧЬ!

Комментарии закрыты.